Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Spatii de productie edificate in etape succesive

Lava Knitting este o companie belgiana cu o experienta de aproape 100 de ani in industria textilelor, ce activeaza atat in Europa cat si America de Nord. Povestea companiei alaturi de Lindab incepe in 2012, cand aceasta porneste in Oradea productia de materiale textile, si mai exact, fabricatia huselor pentru saltele. Cresterea cifrei de afaceri a determinat extinderea operatiunilor, cladirea construita initial fiind intr-o prima faza extinsa lateral cu inca o nava, ulterior fiind extinsa longitudinal pe toata deschiderea.

Cladirile au la baza o structura metalica din profile cu sectiuni eficiente din table sudate, arhitectul optand pentru solutia clasica Lindab de inchideri izolate cu tabla cutata, luminatoarele din acoperis imbunatatind semnificativ conditiile de lucru si micsorand costurile de operare.

Lindab a proiectat structura de rezistenta si inchiderile in concordanta cu normativele in vigoare, tinand cont de conditiile climatice din Romania, de incarcarile generate de zapada, vant si de actiunea seismica.

 

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor