Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Terra Romania, sediu de firma, Ilfov

Antreprenorul general este un partener Lindab de incredere - Mobicon Prodimpex, care face parte din reteaua de parteneri autorizati Lindab inca din 1996 si cu care am derulat peste 13 proiecte ample.

"Cand vine vorba de furnizor de sisteme complete, Lindab este prima alegere datorita experientei comune dobandite, fara a mai mentiona garantia calitatii", spune Radu Pascoiu, Director General Mobicon. "Personal pun mare pret pe abilitatea echipei Lindab de a livra solutii complete, indiferent de nevoi".

"Lindab a furnizat 4000 m2 de casete de fatada, profile din gama Construline, elemente de tinichigerie si tabla cutata de perete LVP20 (0.5 mm, RAL 3002) si sin 18 (0.5 mm, RAL 7011)", adauga Radu Pascoiu. "Asa cum se intampla de obicei, Lindab a gestinat proiectul intr-o maniera exemplara, respectand termenele de livrare. Incantati de colaborare, recomandam cu incredere Lindab in calitate de furnizor pentru casete de fatada si invelitori. Acesta a fost un proiect de amploare, cu multe solutii speciale, fara rabat la calitate sau estetica. Iar Lindab si-a ineplinit toate promisiunile."

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor