Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Birouri cu grinzi de racire, Oradea

Cladirea este partea de birouri aferenta unei unitati de productie in domeniul componentelor electrice din Oradea, parte a unei firme multinationale Japoneze.

Zona de birouri are aproximativ 5.000 mp si s-a dorit instalarea unui sistem de climatizare-ventilare performant si eficient energetic, parametrii de referinta fiind temperatura interioara, umiditatea si concentratia de CO2 precum si integrarea intregii instalatii in sistemul BMS al cladirii.

Lindab a furnizat aici sistemul de ventilare si climatizare ca un tot unitar - prin sistemul de grinzi de racire active, cu aer proaspat, de tip Premax impreuna cu sistemul complet de distributie al aerului compus din tubulatura si fitinguri cu garnitura dubla Safe si difuzoare cu jet turbionar tip RS-15 si cu placa perforata tip PS-1.

Au fost livrate 190 buc. grinzi de racire/incalzire Premax impreuna cu sistemul de tubulatura si fitinguri Safe precum si 200 buc. de difuzoare de aer.

Astfel, climatizarea spatiilor, atat incalzirea cat si racirea, este asigurata de grinzile de racire alimentate in sistem de 4 tevi prin care se introduce si debitul de aer proaspat necesar. Controlul debitelor de aer proaspat se realizeaza pe grupuri de grinzi sau individual prin intermediul clapetelor de debit constant motorizate de tip DAVU.

Partea de proiectare a fost realizata de catre firma Dico&Tiganas - partener Lindab, iar partea de instalare a sistemului de firma Grup Energoinstal, de asemenea partener Lindab. Dupa cum se vede si in fotografii, a rezultat o instalatie de climatizare si ventilare de o calitate ridicata atat estetic cat si functional.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor