Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

EBC - Europa Business Center

Cladirea de birouri in cauza a pornit destul de greoi din punctul de vedere al proiectarii, fiind realizate numeroase variante in functie de diversele variante de ocupare ale cladirii. Dupa ce s-a stabilit chiriasul, NTT Data Romania – una din cele mai mari firme de IT din Cluj si filiala unei companii din Japonia, lucrurile au devenit destul de clare si pe partea de ventilatii si climatizare.

Cladirea nu fusese gandita din start sa aiba instalatie de ventilare si deci locul disponibil pentru aceasta era aproape inexistent – aceasta a fost o particularitate importanta a proiectului. A fost o adevarata provocare pentru proiectant in prima faza si ulterior pentru executant sa gaseasca loc pentru pozitionarea instalatiei de ventilare intr-un spatiu atat de restrans.

Proiectantul de instalatii este firma Dinamic Proiect din Alba Iulia, colaborator vechi Lindab, iar executantul lucrarii este firma Instal Expert din Cluj-Napoca, firma nou-partenera.

Lindab a livrat toata partea de tubulaturi si fitinguri Safe, tubulatura rectangulara, precum si toate difuzoarele de aer.

Cateva cifre pe scurt:

  • Peste 3000 m de tubulatura circulara livrata
  • Peste 3300 buc. de fitinguri cu garnitura Safe
  • Peste 450 buc. de difuzoare de aer

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor