Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Facultatea de Instalatii – colaborare, Cluj si Bucuresti

Din 2006, Lindab sustine procesul de invatare al studentilor Facultatii de Instalatii din Cluj si Bucuresti.

Pe vremea cand specialistii HVAC din echipa Lindab frecventau cursurile facultatiilor de instalatii din Cluj si Bucuresti, profesorii si studentii deopotriva se axau mult pe teorie, fara posibilitatea de a pune in practica cunostintelor. Cel mai probabil aveai nevoie de multa imaginatie, chiar daca domeniul este foarte aplicat.

Incepand cu anul 2006, Lindab s-a intors catre mediul educational punand la dispozitie atat cunostintele propriilor angajati, cat si produse&solutii implementate in cladiri. Lindab adopta o atitudine proactiva si reactiva deopotriva, organizand intalniri teoretice si practice pentru a le prezenta studentilor produse, sisteme si solutii de ventilare si climatizare a cladirilor. Mai mult decat atat, pentru ca la Lindab constientizam valorea punerii in aplicare a cunostintelor dobandite, exista laboratoare de practica in cadrul Facultatilor de Instalatii din Cluj si Bucuresti.

Imaginile ilustreaza standurile de testare si prezentare gandite si realizate impreuna cu personalul didactic; acestea contribuie la educatia studentilor, atat pe partea teoretica si mai ales practica si sunt apreciate de audienta.

Suntem mandri ca putem contribui si astfel la un aer mai curat in spatiile inchise.

Esti student si ai nevoie de informatii suplimentare? Esti cadru didactic si ar fi de folos suport de la Lindab? Scrie la camelia.popescu@lindab.com pentru a prezenta nevoia si cu siguranta vei gasi o solutie la Lindab.

Lindab. Profesionistii constructiilor tale

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor