Mergi la pagina principala
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Intra in cont

Sistem de climatizare si ventilare cladire de birouri, Iasi

Investitia este situata in municipiul Iasi, pe malul raului Bahlui si a presupus realizarea unor spatii administrative cu birouri intr-o cladire cu 10 niveluri (S+P+8 etaje), cunoscuta in zona sub denumirea de NOC National Office Center

Solutia tehnica:

Pentru aceasta cladire, proiectantul Empire Project din Iasi a gandit o solutie de climatizare locala cu ventiloconvectoare de tavan si o instalatie de ventilare cu recuperare de caldura si umiditate pentru a asigura aerul proaspat in acelasi timp cu evacuarea aerului viciat.

Climatizarea locala

S-a realizat cu ventiloconvectoare necarcasate de tavan care aspira aerul din birouri, il racesc/incalzesc in functie de necesitati si il introduc in incapere printr-un sistem de distributie conectat la difuzoare de aer cu jet turbionar. 

La acest sistem Lindab a livrat:

- sistemul de tubulaturi si piese speciale din gama Lindab Safe, certificate Eurovent, cu grad de zincare Z275 (275g zinc/mp) si cea mai buna clasa de etanseitate.

- difuzoare cu jet turbionar RS16 cu clapeta de reglaj, prize de masura si placa de linistire a aerului;

- difuzoare cu jet turbionar si control termic OD-11 pentru montaj la inaltimi mari.

Instalatia de ventilare

Asigura aerul proaspat si eliminarea aerului viciat din cladire. Este compusa din doua centrale de tratare a aerului, tubulatura pentru distributia aerului si grille de introducere cu montaj pe tubulatura.

La acest sistem Lindab a livrat:

  • doua centrale de tratare a aerului de 35000 mc/h cu doua trepte de filtrare, cu recuperare de caldura si umiditate, baterii de racire/incalzire si ventilatoare IE3
  • atenuatoarele de zgomot aferente centralelor de tratare a aerului