Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Sistem de climatizare si ventilare cladire de birouri, Iasi

Investitia este situata in municipiul Iasi, pe malul raului Bahlui si a presupus realizarea unor spatii administrative cu birouri intr-o cladire cu 10 niveluri (S+P+8 etaje), cunoscuta in zona sub denumirea de NOC National Office Center

Solutia tehnica:

Pentru aceasta cladire, proiectantul Empire Project din Iasi a gandit o solutie de climatizare locala cu ventiloconvectoare de tavan si o instalatie de ventilare cu recuperare de caldura si umiditate pentru a asigura aerul proaspat in acelasi timp cu evacuarea aerului viciat.

Climatizarea locala

S-a realizat cu ventiloconvectoare necarcasate de tavan care aspira aerul din birouri, il racesc/incalzesc in functie de necesitati si il introduc in incapere printr-un sistem de distributie conectat la difuzoare de aer cu jet turbionar. 

La acest sistem Lindab a livrat:

- sistemul de tubulaturi si piese speciale din gama Lindab Safe, certificate Eurovent, cu grad de zincare Z275 (275g zinc/mp) si cea mai buna clasa de etanseitate.

- difuzoare cu jet turbionar RS16 cu clapeta de reglaj, prize de masura si placa de linistire a aerului;

- difuzoare cu jet turbionar si control termic OD-11 pentru montaj la inaltimi mari.

Instalatia de ventilare

Asigura aerul proaspat si eliminarea aerului viciat din cladire. Este compusa din doua centrale de tratare a aerului, tubulatura pentru distributia aerului si grille de introducere cu montaj pe tubulatura.

La acest sistem Lindab a livrat:

  • doua centrale de tratare a aerului de 35000 mc/h cu doua trepte de filtrare, cu recuperare de caldura si umiditate, baterii de racire/incalzire si ventilatoare IE3
  • atenuatoarele de zgomot aferente centralelor de tratare a aerului

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor