Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Sistem de ventilare complet pentru o clinica medicala privata

Calitatea aerului interior este esentiale pentru sanatate. Si unde ar trebui sa se puna accentul cel mai bine pe acest aspect decat in ... spitale. Sistemele de climatizare si/sau ventilare mecanica asigura calitatea optima a aerului interior, iar solutiile Lindab pentru camere curate vine doar sa confirme aceasta afirmatie.

Proiect prezentat in aceasta pagina este situat in Cluj-Napoca pe strada Republicii nr. 8 si a presupus reabilitarea unei cladiri monument istoric si transformarea acesteia in clinica cardiovasculara privata.

Executia instalatiilor a fost realizata de catre partenerul Lindab – SysMEP Sibiu, rezultatul fiind o instalatie de ventilare realizata la cele mai inalte standarde.

Partea de proiectare a fost realizata de catre firma Dico&Tiganas din Cluj-Napoca, partener Lindab, cu ajutorul softului CADvent si a selectiilor si simularilor facute pe platforma www.lindQST.com.

Lindab a furnizat la acest proiect urmatoarele materiale si echipamente:

  • 3 buc. cetrale tratare aer, dublu flux, cu recuperare de caldura, avand debite intre 3500 si 9000 mc/h
  • peste 160 buc. difuzoare tip RS, PS, GS, valve airy, inclusiv difuzoare pentru camere curate tip AFV-8B
  • peste 650 ml de tubulatura circulara, cu diametre intre 100 si 315 mm
  • peste 1300 buc. de piese speciale, clapete de reglaj, clapete antifoc si alte accesorii

Recuperatorul asigura un flux permanent de aer proaspat si normalizeaza umiditatea in incapere, eliminand definitiv cauzele aparitiei condensului pe geamuri, a igrasiei si a mucegaiului.

Lindab poate indeplini cele mai inalte cerinte tehnice in locuri unde trebuie asigurata siguranta maxima de igiena, cum ar fi sali de operatie, laboratoare si sectii de terapie intensiva.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor