Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Sistem de ventilare hala de productie Guhring

Pe linia de business Ventilatii, aproape orice client care a inteles si achizitionat solutiile HVAC Lindab, ne recomanda altui client sau se intoarce de indata ce apare inca nevoie. Acesta este si cazul Guhring SRL. Dupa Sibiu, va prezentam proiectul de la Cluj, derulat impreuna cu partenerul Lindab – SysMEP (https://sysmep.ro/)

Investitia este situata in apropiere de Cluj-Napoca, in parcul industrial Nervia si a presupus realizarea unor spatii de productie, testare, masurare si a unei zone administrative cu birouri.

Lindab a furnizat la acest proiect urmatoarele materiale si echipamente:

  • 6 centrale tratare aer, dublu flux, cu recuperare de caldura, avand debite intre 850 si 37.000 mc/h, de mai multe tipuri si cu anumite particularitati cum ar fi o centrala de tratare aer (CTA) in constructie anti-exploziva (ATEX) si o centrala de tratare aer (CTA) cu controlul umiditatii
  • Sistemul de tubulaturi si piese speciale din gama Lindab Safe
  • Elemente de capat din gama difuzoarelor industriale

SysMEP este o firma cu capital romanesc, cu sediul in Sibiu, Romania, partener de incredere Lindab. Compania este acreditata ISO 9001 si are personal de specialitate autorizat pentru realizarea sistemelor de incalzire conform normelor ISCIR si pentru realizarea sistemelor electrice conform normelor ANRE.

Gühring SRL, de 14 ani in Romania. Locatia din Cluj este azi un Centru Tehnologic cu 3 compartimente  de proiectare si un compartiment de cercetare & dezvoltare cu laboratoare proprii de testare si masurare.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor