Mergi la pagina principala
Lindab Logo
/frontend/shared/header/languagechooser
/frontend/shared/header/languagechooser
Intra in cont

Sistem de ventilare si climatizare Altex Deva

Investitia este situata in Deva si este o constructie noua avand destinatia de magazin Altex. Partea de proiectare a fost realizata de catre ing. Adrian Laszlo – Electroproject, partener de incredere Lindab, cu ajutorul programului CADvent si a simularilor facute in DIMcomfort si lindQST. Proiectul a fost urmarit indeaproape astfel incat ceea ce a fost proiectat sa se regaseasca si in santier intr-o proportie foarte mare.

O particularitate a proiectului a fost faptul ca centralele de tratare aer au asigurata partea de incalzire cu o camera de ardere pe gaz, arzatoarele Giersch si sistemul de evacuare gaze arse fiind furnizate si integrate de catre partenerul Lindab – Rada Instal.

Lindab a furnizat la acest proiect urmatoarele materiale si echipamente:

- 2 centrale tratare aer, dublu flux, cu recuperare de caldura, avand debitele de 30.000 mc/h fiecare, cu incalzire pe gaz si racire in detenta directa (DX) cu unitati de condensare Daikin

- Sistemul de tubulaturi si piese speciale din gama Lindab Safe precum si sistem rectangular Lindab

- Elemente de capat tip Lindab LCA 400 si RGS

​De asemenea, Lindab a furnizat si fatada ventilata a copertinei de la intrarea in magazin, realizata in sistem complet pe baza de casete lamelare Lindab ce genereaza suprafete plane cu o arhitectura desavarsita.

Lindab. Pe maini de incredere.