Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Sistem de ventilare si climatizare sectie de productie Michelin

Proiectul in cauza este situat in Zalau in cadrul vechii fabrici de anvelope Silvania, actual Michelin. De la preluarea fabricii de catre Michelin s-a investit continuu pentru modernizarea acesteia, actualul proiect facand parte din aceasta strategie si presupune renovarea si reutilarea completa a unei sectii de productie.

Proiectul Lindab consta in asigurarea ventilarii si climatizarii (incalzire si racire) spatiului cu o suprafata de ~3500 mp si a constat in livrarea sistemului complet de tubulaturi circulare, difuzoare industriale si echipamente (centrala de tratare aer si chiller).

Proiectul a fost realizat cu ajutorul programului de proiectare Lindab CADvent si a platformei online www.lindQST.com asigurandu-ne astfel ca rezultatul va fi cel dorit si ca nu vor aparea curenti deranjanti in zona de lucru.

Lindab a furnizat la acest proiect urmatoarele materiale si echipamente:

  • 1 buc. centrala de tratare aer, dublu flux, cu recuperare de caldura, avand debitul de 50.000 mc/h
  • 1 buc. chiller cu puterea de 520 kW (comun pentru inca un spatiu)
  • 40 buc. difuzoare industriale RCWB-2-315 cu actionare motorizata ON-OFF pentru modificarea pozitiei lamelelor in functie de regimul de functionare
  • Peste 350 ml de tubulatura circulara, avand diametre intre 315 si 1250 mm
  • Peste 440 buc. de fitinguri si accesorii

Executia instalatiei de ventilare a fost realizata de Robirom SRL Zalau, unul din cei mai vechi parteneri Lindab. Intotdeauna clientii nostri au de castigat daca se intalneste experienta angajatilor Lindab, cu iscusinta partenerilor Lindab.

De retinut:

Centralele de ventilatie cu recuperarea caldurii improspateaza aerul din interior permanent, elimina substantele nocive si dioxidul de carbon, reduc consumul de energie necesara incalzirii, mentin temperatura optima si functioneaza fara zgomot.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor