Mergi la pagina principala
Lindab Logo
Choose languge
Intra in cont

Solutii de ventilare si climatizare spital Parhon, Iasi

Investitia a presupus realizarea unui bloc operator cu 4 sali de operatii, spatii adiacente pentru sterilizare si sectii de terapie intensiva.

Solutia tehnica:

Pentru salile de transplant s-a adoptat solutia cu introducerea aerului proaspat prin tavane filtrante DPS-N cu flux laminar realizate din INOX si dotate cu filtre HEPA 14 si evacuarea aerului viciat prin grile speciale cu separatoare de scame LN-1. Astfel, se asigura un flux de aer filtrat in jurul mesei de operatii ceea ce scade foarte mult riscul de contaminare a zonei. Aerul introdus este prefiltrat, tratat si sterilizat cu lampi UV in centrale de tratare a aerului in constructie igienica.

Pentru sectiile de terapie intensiva s-au folosit difuzoare de aer pentru camere curate AFV-8B, echipate cu filtre HEPA si centrale de tratare a aerului in constructie igienica.

Produse furnizate:

La acest proiect, impreuna cu partenerul Climatrade din Oradea, Lindab a realizat selectiile centralelor de tratare a aerului, a elementelor terminale pentru camere curate si a furnizat:

- centrale de tratare a aerului in constructie igienica, cu carcase premium Top Air Plus, cu cate doua trepte de filtrare si sectiune UV pentru purificarea aerului, recuperatoare de caldura cu fluid intermediar, baterii de incalzire/racire cu apa si freon (DX) si sectiuni de umidificare cu abur saturat.

- tavane cu flux laminar DPS-N, echipate cu filtre HEPA 14, difuzoare de aer pentru camera curate AFV-8B, grile cu separator de scame LN-1 si sistemul de tubulaturi si fitinguri circulare din gama Safe.

Felicitam beneficiarul, proiectantul si partenerul Lindab pentru alegerea sistemelor de ventilatie Lindab.

Te-a inspirat aceasta lucrare de referinta?

Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lindab. De viitor